3.29.2017

28. märts

Täna oli meil seitse tundi. Meil oli nii, et ühel grupil oli inglise keel ja teisel grupil vaba tund. Pärast oli samamoodi, et ühel grupil oli inglise keel ja teisel oli informaatika.

Siis läksime sööma. Söögiks oli praad, juurvili, supp ja magustoit.

Peale sööki hakkas meil kehaline kasvatus. Kehalises me jooksime alguses viis ringi soojenduseks. Kui olime ära jooksnud, läksime võimlasse palli mängima. Me mängisime kaks mängu, aga mul ei jäänud nende nimed meelde.

Pärast kehalist kasvatust hakkas meil eesti keel. Eesti keele tunni alguses laulsime ühele klassiõele Karmen-Mariale sünnipäevalaulu ja tema pakkus meile kommi. Kui ta oli kommid ära pakkunud, tegime tunnikontrolli. Tunnikontroll oli sidesõnade peale. Me lugesime ja tegime töövihikus harjutusi.

Kui eesti keel lõppes, hakkas klassijuhatajatund. Klassijuhatajatunnis mängisime ühte joonistamise mängu. Joonistad pea ja voldid selle pea osa kinni, et teine ei näeks ja annad edasi. Teine joonistab keha, voldib selle keha kinni ja kolmas joonistab jalad ja voldib selle osa kinni. Kui neljas sai paberi kätte, tegi ta lahti ja kirjutas sellest tegelasest jutu.

Aga kui klassijuhataja tund lõppes, algas valikaine. Need on draama, matemaatika ja loodusõpetus. Draama jäi täna kahjuks ära, aga teised valikained toimusid.

Päev lõppes laulukooriga. Me laulsime ilusaid laule.

Oli tore päev.

Emili

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar